Welkom

Peony Showgarden Holland is DE grootste Pioenen showtuin van Europa. Met meer dan 750 verschillende  soorten Pioenrozen is de Peony Showgarden de plaats om kennis te maken met de groei en de bloei van de verschillende cultivars. Kwekers, exporteurs en handelaren kunnen door de showtuin bestaande en nieuwe cultivars onder de aandacht van een breed publiek brengen. Ze kunnen op afspraak met hun binnen- en buitenlandse klanten de tuin bezoeken.

De showtuin is in 2010 opgezet en heeft een groot effect op de landelijke kwaliteit van het product Pioenroos. Holland is op de kaart gezet als Pioenen productie land nummer 1. Wereldwijde marktverbreding met een aanzienlijke stijgende sectoromzet. Al met al een zeer positieve stemming in de Pioenenteelt.  Afgelopen jaar is er weer hard gewerkt om weer een 50 tal cultivars uit te planten tot een totaal van 750 cultivars.  Het is een prachtig geheel met voor iedere markt de belangrijkste soorten. Voor de snijbloemen teelt, de oppot bedrijven en de droogverkoop. Als u nog materiaal heeft om te laten zien, heten wij u van harte welkom.

De afgelopen seizoenen waren een groot succes. Honderden bezoekers uit binnen en buitenland hebben de tuin afgelopen jaren bezocht. Bedankt voor de vele leuke reacties van de bezoekers, die het de moeite waard maken om de tijd en energie in de tuin te steken.