Juni 2017 – Einde seizoen

Written by

Het seizoen is dit jaar helaas al vroeg tot een einde  gekomen. Mede door het warme  weer van een aantal weken geleden zijn de vroege en late variëteiten kort na elkaar in bloei gekomen. Daarna heeft het regenachtige weer met harde wind een aanslag op onze Peony Showgarden gedaan. Honingbijen hebben plaats gemaakt voor zwarte vliegen. Al met al, ligt onze tuin er een beetje troosteloos bij. Reden voor ons om te zeggen dat wij voor het jaar 2017 onze deuren gaan sluiten.

Wij willen al onze bezoekers danken voor hun blijk van waardering. Tevens bedanken wij onze vrijwilligers en onze sponsors voor hun bijdrage. Door hen is ook dit jaar de Peony Showgarden wederom een enorm succes geweest.

Helaas gaan wij er een jaartje tussenuit. U zult zeer waarschijnlijk op de hoogte zijn dat wij aankomend jaar zullen gaan besteden aan het verhuizen van onze Peony Showgarden. De verwachting is dat we in het jaar 2019 onze deuren weer zullen openen op een andere locatie. Waar en wanneer dit zal zijn, delen wij u mede op onze site www.peonyshowgarden.nl. Om geïnformeerd te blijven kan u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief op de hoofdpagina van de website.

2 Comments

    1. Hello, Peony Showgarden Holland is part of R2 Flowers BV, B2B brooker in peonies.
      You can stay informed via our news page or the Facebook account of R2 Flowers BV.
      Best regards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *